Henan Multi-Sweet Beekeeping Technology Co., Ltd.
Contacteer ons

Contact Persoon : Zhao

Telefoonnummer : 17337219156

WhatsApp : +17337219156

Free call

Wat zijn het houten bijenkorfhout?

September 24, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn het houten bijenkorfhout?

Wat zijn het houten bijenkorfhout?

De bijenkolonies worden het hele jaar door gehouden in openlucht. De bijenkorven moeten de zon en de regen lange tijd weerstaan. De bijenkorven die worden overgebracht naar de grond moeten worden genageld en, vaak worden bewogen, zijn in botsing gekomen. Daarom worden de bijenkorven vereist sterk en duurzaam om te zijn. De bijenkorf moet van hout worden gemaakt dat stevig is, duurzaam, licht, niet gemakkelijk om worden misvormd, heeft een brede raadsoppervlakte, en heeft goede thermische isolatieeigenschappen. Vermijd gebruikend hard divers hout dat een sterke geur heeft en gemakkelijk is te misvormen en te barsten. In het noorden, zijn de witte pijnboom, de rode pijnboom, paulownia, en het algemene hout beter; in het zuiden, kan de spar worden gebruikt. Alvorens te maken, zou het hout volledig moeten worden aan de lucht gedroogd of droog

laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn het houten bijenkorfhout?  0

Wat zijn de basisvereisten om bijenkorflokmiddelen te maken?

(1) die het hout voor het maken van bijenkorven wordt gebruikt zou van hout moeten worden gemaakt dat, nog licht in gewicht sterk en duurzaam is, en niet gemakkelijk misvormd of gebarsten.

(2) de vier muren van het dooslichaam bij voorkeur van een geheel stuk van hout moeten zouden worden gemaakt. Als u kleinere houten raad voor het verbinden gebruikt, is het beter om convexe en concave oppervlakten of het gewankelde verbinden op de het verbinden plaats te gebruiken. Wanneer de eerstgenoemde wordt goedgekeurd, wordt de convexe raad geplaatst op de bodem en de concave raad wordt geplaatst op de bovenkant; wanneer de laatstgenoemde wordt goedgekeurd. De hogere raad zou in noedels moeten worden gemaakt. Zo zo om lange tijd niet te regenen, lekt het regenwater in het dooslichaam, dat de levensduur beïnvloedt.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in