Henan Multi-Sweet Beekeeping Technology Co., Ltd.
Contacteer ons

Contact Persoon : Zhao

Telefoonnummer : 17337219156

WhatsApp : +17337219156

Free call

Tien Voordelen van Bij die Droge Suiker voedt

October 22, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Tien Voordelen van Bij die Droge Suiker voedt

Tien Voordelen van Bij die Droge Suiker voedt

 

1. Verhinder het voorkomen van gestolen bijen

 

  Stealing bijen verwijst naar arbeidersbijen die honing van andere bijenkorven stelen. Zij komen over het algemeen in seizoenen voor wanneer de externe bronnen van nectar voor inzameling schaars of ongeschikt zijn. In het bijzonder, zijn worden gefokt de bijen in vast puntkolonies naar voren meer gebogen aan bijendiefstal die. Voeden van de kolonie met droge suiker is gelijkwaardig aan het voeden. Wat betreft de stroop, is het niet gemakkelijk om dieven te veroorzaken.


2. De diefstal van de eindebij

 

  De belangrijkste doelstellingen van diefbijen zijn over het algemeen zwakke bijenkolonies zoals verloren koningen en copulation groepen. Zij zullen nooit ophouden stelend honing van de zwakke kolonie, maar zolang zij bij het voeden van droge suiker, wachten op de diefbijen om de honing in de bijenkorf op te slaan aandringen. Na de diefstal, zal de piraataard geleidelijk aan verzwakken, en uiteindelijk zal de piraat ophouden.


3. Bevorderlijk voor de reproductie van de bijenkolonie

 

  Voeden van droge suiker aan bijen is bevorderlijker voor koloniereproductie. De reden is dat de voedende stroop het roven van bijen kan gemakkelijk veroorzaken. Het is moeilijk voor de kolonie om zich stil onder de teistering te ontwikkelen van het roven van bijen. Nochtans, het voeden is de droge suiker vrij minder naar voren gebogen aan het roven van bijen en bijenkoninginnen. Het kan eieren bij gemak leggen en de bijenkolonie reproduceert snel.


4. verhinder de verspreiding van bijenziekten

 

  Stealing bijen is de belangrijkste manier voor bijenongedierte tussen bijenkolonies uit te spreiden. Het voeden van droge suiker aan bijenkolonies kan bijendiefstal verhinderen en bijendiefstal tegenhouden. Tegelijkertijd, kan het de weerstand verbeteren van zwakke bijenkolonies tegen ziekten en insectongedierte, die hen kunnen effectief verhinderen. Het ongedierte en de ziekten spreiden tussen bijenkolonies uit.


5. Het verminderen van de last van beheer

 

  Om stroop te voeden, zou de suiker moeten in stroop eerste worden gemaakt, en dan in de voeder voor de te voeden bijenkolonie worden gezet. Nochtans, het voeden is de droge witte suiker niet zo lastig. U moet slechts de droge witte suiker in de voeder zetten. Het voeden kan door bijen 5-7 dagen, over één keer in de week worden gevoed.

 

6.do niet controleer vaak bijen

 

  Het voeden van de bijenkolonie met zou stroop de kolonie altijd moeten controleren. Bijvoorbeeld, kan het voeden van de stroop in het lage temperatuurseizoen de bijen aan dood gemakkelijk bevriezen, terwijl het voeden van de droge suiker om de kolonie te hoeven niet te controleren vaak, en er is geen behoefte om zich over het verhongeren van de bijen aan dood ongerust te maken toe te schrijven aan het gebrek aan voer in het nest. , Voeg regelmatig enkel droge suiker toe.

 

7. Geen afval van voer

 

  De bijen verspillen hun voer niet wanneer zij droge suiker voeden. Zij kunnen over het algemeen omhoog door bijen worden gegeten. De voedingssuikerstroop zal min of meer verkwistend zijn. Wanneer het eten van stroop, zijn de benen vaak bevlekt met stroop.

 

8. Hoog het koppelen succestarief

 

  De het koppelen kolonie is de bijenkolonie voor de nieuwe bijenkoningin tijdelijk om tijdens de copulation periode te leven. De kolonie van dit type van bij is vaak zeer klein en naar voren gebogen aan bijendiefstal. Voeden van droge suiker aan de het koppelen kolonie is vrij minder vatbaar voor de teistering van bijenrovers. , Is dit uiterst voordelig aan het nieuwe bijenkoninginhuwelijk.

 

9.it is niet gemakkelijk om bijenkoningin niet te hebben

 

De imkerij is bangst van het gebrek aan koningen, maar het is gemeenschappelijk voor bijenkoninginnen oud te sterven, matrijs van ziekte, door vijanden worden gedood, en door arbeidersbijen worden omringd. Het succestarief van het nieuwe bijenkoningin koppelen in de droge suiker koppelende groep is hoog, wat kan ervoor zorgen dat de bijenstal altijd Genoeg voorbereiding van de bijenkoningin heeft zodat er geen behoefte om zich over het gebrek aan bijenkoningin is ongerust te maken. 10. Red de zwakke bijenkolonie

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in