Henan Multi-Sweet Beekeeping Technology Co., Ltd.
Contacteer ons

Contact Persoon : Zhao

Telefoonnummer : 17337219156

WhatsApp : +17337219156

Free call

Honey Processing Machine-Honey Filling Machine

November 30, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Honey Processing Machine-Honey Filling Machine

De machine-honing van de honingsverwerking het vullen machine

 

Producttoepassing van Klein Honey Filling Machine:

 

Deze honing het vullen machine is niet alleen geschikt voor honing het vullen, maar ook voor water-als vloeistof, die niet corrosief, non-viscous, zonder vaste deeltjes het vullen zijn. Het kan wijd voor het vullen van water, bier, sap, wijn worden gebruikt. Het is een ideaal materiaal voor het kleine partij vullen of als supplement aan de automatische productielijn in fabrieken.

 

laatste bedrijfsnieuws over Honey Processing Machine-Honey Filling Machine  0

 

Producteigenschappen van Klein Honey Filling Machine:

 

1. Keur een nieuw medisch concept van het kwaliteitsontwerp goed, en de materialen in contact met vloeistof stemmen met voedsel medische kwaliteit overeen.

2. Het vloeibare leveringssysteem keurt zuivere mechanische precisieverwerking goed, die duurzame en echte materialen is.

3. Kopende Japanse gelijkstroom-motoren, met met geringe geluidssterkte en hoog rendement.

4. De oppervlakte van de fuselage keurt de behandeling van de bakselverf, en het high-end het bespuiten procédé van de automobiele verwerkende industrie goed.

5. Het zelf-ontwikkelde systeem van de microcomputercontrole kan verbetering in real time voor klanten realiseren om te kiezen van.

6. Er zijn vele soorten het vullen: geschikt om allerlei niet kristallijne vloeibare honing onder 43 Baume graden en de omgevingstemperatuur te vullen is hoger dan 15℃.

7. Grote vullende gewichtswaaier: geschikt voor diverse honingsflessen (plastiek, glas) van 100 tot 5000 gram.

8. Geschikt voor diverse krachtbronnen: zoals huishoudenelektriciteit 220V, 110v, batterij 12v, (110V moet worden aangepast).

9. Het vullende gewicht kan naar believen worden geplaatst: 100~5000 gram.

10. De machine komt met een permanente en dagelijkse tellende functie, kunt u de vullende tijden en het totale aantal van het materiaal op elk ogenblik controleren.

11. De Chinese en Engelse vertoningspanelen kunnen naar believen worden geschakeld.

12. Het materiaal is draagbaar (9KG) en uitgerust met een 12V (verstrekte) batterij, die gebiedsverrichtingen kan realiseren. Voorbeeld: De 12 batterij van V 20A kan 2 tot 3 uren in de zomer en 1 uur in de winter worden gebruikt.

13. Hoge vullende efficiency: 360 flessen per uur voor 500g-flessen, 240 flessen per uur voor 1000g-flessen, de hoogste nauwkeurigheid is 1 ‰.

 

laatste bedrijfsnieuws over Honey Processing Machine-Honey Filling Machine  1

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in